Sepet

Sipariş Süreci

KVKK Aydınlatma Metni

Bir web sitesine üye olmak istediğinizde sizden bazı bilgilerinizin girişini yapmanız istenir. İsminiz, soy isminiz, mail adresiniz gibi gerekli bilgileri panelde uygun şekilde doldurduktan sonra giriş yaparsınız. Kişisel verilerin korunması kanunu girmiş olduğunuz kişisel verilerinizin sizin izniniz olmaksızın kaydedilemeyeceği, satılamayacağı ve başka bir alanda kullanılamayacağı anlamına gelir. Yurt dışına aktarım olamaz ve başka bir yere ya da kişiye aktarılamazlar. İstpack olarak kişisel verilerin korunması kanunu ışığında siteye üye olup sipariş verirken girmiş olduğunuz ad, soyad, adres bilgileri ve benzeri verileriniz tamamen koruma altındadır. Kişisel verilerin korunması kanunu eğer ihlal edilirse para cezasından hapis cezasına kadar yaptırımları vardır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kimleri Kapsıyor?

Kişisel verilerin korunması kanunu siteye üye olurken bilgileri alınan her gerçek tüzel kişiyi kapsar. Bilgiler alınırken otomatik olarak işlenen veriler var ise de bu bilgilerin sahibi olan gerçek tüzel kişiler koruma kanunu kapsamındadır. İstpack Ambalaj kaliteli ürünleri hizmetinize sunarken kişisel verilerin korunması kanunuhakkınızı da saklı tutar. Firmanıza özel baskı hizmetini dilerseniz siteden online olarak da görüşebilir ve dizayn hakkında bilgi elde edebilirsiniz. Günümüzde teknolojik gelişmeler oldukça hızlı şekilde ilerlediği için her sektörde olduğu gibi ambalaj sektöründe de en güncel ürünler itinayla takip edilir kişisel verilerin korunması kanunu çerçevesinde müşteri memnuniyet odaklı hizmet sunulur.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi

İstpack Ambalaj bünyesindeki profesyonel çalışma ekibi kişisel verilerin korunması kanunu eğitimine tabi tutulurlar. Çalışanların bu konuda eğitilmesi işlemlerin güvenli ve hatasız ilerlemesine sebep olur. Eğer kişisel verilerin korunması kanunu hakkı konusunda problem çıkarsa hem kişilere zarar vereceğinden hem de firma için olumsuz yaptırımlara yol açabileceğinden bu eğitimler oldukça önemlidirler. Kişisel verilerin korunması kanunu konusunda verilen eğitim sayesinde yanlış yapma riski minimuma indirgenerek profesyonellik kazandırılır. Yıllardır müşterilerine en iyi hizmeti veren İstpack Ambalaj hiçbir müşterisini mağdur etmemiş ve her türlü önlemi alarak ismini rakipleri arasında ön plana çıkarmıştır. Her yıl kendisini yenileyen projelerle müşterilerin yanında olan firma emin adımlarla yoluna devam ediyor.